O nama

Blog opcije.com počinje sa radom u Lipnju 2020. godine sa ciljem poticanja razgovora o ulaganju na tržištu kapitala, investiranju, ekonomiji i politici.

Na blogu možete pronaći statistike, satiru, anegdote, sarkazam, činjenice, fantastiku i bilo koji drugi alat na koji smatram da mogu prenijeti svoje ideje.

Ono što zasigurno nije cilj ovog bloga je davati bilo kakve savjete za upravljanje financijama i investiranjem. Ovaj blog služi isključivo za poticanje razgovora i razmjenu mišljenja. Autor ovog bloga nije financijski savjetnik niti profesionalac. Zbog toga su podatci postavljeni na ovu stranicu dati u dobroj vjeri, ali autor ne preuzima odgovornost za njihovu točnost.

Bilo koji tekst sa ovog bloga ne smije biti razlog vašeg ulaganja. Preporučam da savjete o investicijama potražite od nekog ovlaštenog savjetnika ili pak da te odluke donesete sami.

Daljnjim čitanjem tekstova na ovom blogu dajete suglasnost da autor ne snosi nikakvu odgovornost za učinke vaših investicijskih odluka vezanih uz teme i vrijednosnice iznesene na ovom blogu.

Kontakt: opcije@pm.me