Blog opcije.com počinje sa radom u Lipnju 2020. godine sa ciljem poticanja razgovora o ulaganju na tržištu kapitala, investiranju, ekonomiji i politici.

Na blogu možete pronaći statistike, satiru, anegdote, sarkazam, činjenice, fantastiku i bilo koji drugi alat na koji smatram da mogu prenijeti svoje ideje.

Ono što zasigurno nije cilj ovog bloga je davati bilo kakve savjete za upravljanje financijama i investiranjem. Ovaj blog služi isključivo za poticanje razgovora i razmjenu mišljenja. Autor ovog bloga nije financijski savjetnik niti profesionalac. Zbog toga su podatci postavljeni na ovu stranicu dati u dobroj vjeri, ali autor ne preuzima odgovornost za njihovu točnost.

Bilo koji tekst sa ovog bloga ne smije biti razlog vašeg ulaganja. Preporučam da savjete o investicijama potražite od nekog ovlaštenog savjetnika ili pak da te odluke donesete sami.

Daljnjim čitanjem tekstova na ovom blogu u suglasju ste da autor ne snosi nikakvu odgovornost za učinke vaših investicijskih odluka vezanih uz teme i vrijednosnice iznesene na ovom blogu.

Kontakt: opcije@pm.me